Over Girlys

In 2015 zijn de twee beste vriendinnen, Jade van Weel en Gina Singels, het Instagramaccount Girlys Blog gestart. Jade en Gina waren toen pas 10 jaar oud(!), maar deelden al met plezier hun liefde voor fashion, make up, food en reizen. In een korte tijd groeiden Girlys Blog razendsnel, waarmee de meiden een enorm sterk online platform opbouwden. Na het behalen van 5.000 volgers op Instagram, werd ook het YouTube-kanaal van Girlys Blog een feit. Het vrolijke duo deelde hier in maart 2016 hun allereerste vakantievlog. De video’s die hierna volgden, bereikten al snel honderdduizenden views. Sindsdien is de naam Girlys Blog niet meer weg te denken uit de top van content creators in Nederland en België̈.

Het succes van Girlys Blog bleef dan ook niet onopgemerkt. Over de groei van hun carrière wisten de meiden diverse grote award-nominaties binnen te slepen: ‘Beste Nieuwkomer’ 2017, ‘Beste Kanaal’ 2018 en ‘Beste Instagrammer’ 2019 voor de VEED Awards – en ‘Beste YouTuber’ 2019 voor de ZAPP Awards. In maart 2018 kregen Girlys Blog de Kid’s Choice Award voor Favoriete Internet Ster – Nederland & België̈ 2018 op hun naam staan. Daarbij komt ook dat Girlys Blog maar liefst op nr. 15 staan in het boek YouTube Top 100 2019.

De populariteit en prestaties van Girlys Blog blijven zich continu vertalen op meerdere vlakken. Het duo heeft inmiddels een eigen merchandise lijn, een eigen single Landen Op Ibiza met bijna 5 miljoen views, samenwerkingen met toonaangevende merken, zoals L’Oréal, Kiehl’s, Subdued, Sony, Disney en Maybelline – én zijn Jade en Gina het gezicht op covers van meerdere tijdschriften, waaronder het populaire Meiden Magazine.

Precies 4 jaar na het oprichten van Girlys Blog, bereikten de meiden bijna 400.000 abonnees op YouTube en meer dan 263.000 volgers op Instagram. Ondanks het ongekende succes, zijn Jade en Gina nog altijd broodnuchter en hun fans ontzettend dankbaar voor alle steun. Eén ding is zeker – Girlys Blog hebben nog véél meer in petto.

 

www.girlysblog.nl

www.facebook.com/girlysblog/

www.instagram.com/girlys_blog/