Over Girlys

Hoi Girlys, wij zijn Jade en Gina en zijn in 2015 begonnen met een instagramm account genaamd Girlys_blog. We hadden al snel veel leden en hadden met onze ouders afgesproken dat we bij 5000 volgers ook een YouTube kanaal mochten beginnen. In maart 2016 was het zover en maakten we onze eerste vakantie vlog. Sindsdien is het snel gegaan met ons. 
In 2017 werden we door Veed genomineerd voor beste nieuwkomer in de categorie YouTube. Maakten we een filmpje met MeisjeDjamila en haalden we 100.000 volgers op zowel instagramm als op YouTube, Bovendien ontvingen we de zilveren Playbutton van YouTube. Ook waren we aanwezig bij het Tina Festival en hadden we meet & greets met veel fans.
In 2018 haalden we al snel de 200.000 YouTube volgers en waren we genomineerd door Veed in de categorie beste YouTube kanaal van Nederland. Tijdens de Kids Choice Awards van Nickelodeon wonnen we bovendien de prijs voor favoriete internet ster Nederland en Belgie.
Dit alles hadden we natuurlijk nooit kunnen bereiken zonder jullie!! We zijn ontzettend blij en trots dat jullie onze video's en foto's zo leuk vinden en hopen dit nog heel lang te kunnen doen!
XoXo Jade en Gina